Bedrijfspromotie

U wilt uw bedrijf professioneel op de kaart zetten
Dan bent u bij Zenith Productions aan het juiste adres.
Ik streef er altijd naar mijn bedrijfsvideo's zo hoogwaardig mogelijk te maken. Hierbij blijven mijn diensten zeer betaalbaar. Sterker nog, ik ben veel goedkoper dan grotere videoproducenten (en dat terwijl de kwaliteit op hetzelfde niveau ligt of beter is).

Zenith Productions maakt graag een prachtige promotievideo voor uw bedrijf, en zal de hoogste zorg betrachten om deze tot in de puntjes perfect te maken.
Professionele bedrijfspromotie
Mijn 'trademark' is een indrukwekkende, memorabele synchronisatie met de muziek van de video bereiken. Ik probeer mijn video's er altijd indrukwekkend en kwalitatief hoogwaardig uit te laten zien. Dit alles zal worden bewerkstelligd met een zeer schappelijk budget.

Algehele introductievideo's, shots van uw bedrijf, interviews, b-rolls (tussenshots) en algehele overzichtsshots: wat u maar nodig heeft, het kan geregeld worden. Ik bied mijn diensten tevens op locatie aan.
Professionele bedrijfspromotie
Ik maak gebruik van oftewel een zeer hoogwaardige smartphone (Samsung Galaxy S20 Ultra), of een professionele full-frame camera, met dasspeldmicrofoons. Enthousiast geworden? Contacteer Zenith Productions vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.
Professionele bedrijfspromotie, b-roll
Professionele bedrijfspromotie, b-roll