Over mij

Misha Savin, 21 jaar oud
Ik ben Misha Savin, een 21-jarige student aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ik studeer de bachelor Economics and Business Economics en specialiseer mij in marketing.

In 2017 heb ik mezelf geïntroduceerd in de video-edit wereld, en sindsdien ben ik eraan verknocht geraakt. Ik ben een gepassioneerd video-editor, en ik haal er erg veel voldoening en plezier uit.

Daarom had ik mijn profielwerkstuk in 6 VWO in de vorm van een documentaire gemaakt, over de economische invloed van vluchtelingen in Nederland (cijfer 9). Sindsdien heb ik verschillende montages voor uitjes en familie gemaakt, die allemaal zeer goed in de smaak waren gevallen. Ik ben een eigen YouTube kanaal begonnen, over apps en app features. Ten slotte heb ik al drie bedrijven mogen helpen met een hoogwaardige, professionele, zeer betaalbare promotievideo.

Zenith Productions doet graag zijn uiterste best om uw bedrijf professioneel en indrukwekkend op de kaart te zetten. Hoge kwaliteit en betaalbaarheid staan hoog in het vaandel. Stuur mij vandaag nog een mailtje of app mij.
Videograaf, videomaker
Videograaf, videomaker, YouTuber